söndag 29 januari 2012

Känsla.

när allt du har velat och trott att du är inte är så. du har hoppats på att  du är en speciell person men du nu har insett att det inte stämmer. du är den som bara finns. när du märker att allt du har trott och önskat och fantiserat inte kommer hända blir du ledsen och arg på dig själv för att du ens har tänkt allting. När du bit efter bit märker att du inte är så lyckad, att du kanske inte är så lyckad som du tror. att den värld du har levt i inte finns. 
du är inte arg på nån annan enbart på dig själv, men irriterad när andra försöker intala dig nått som inte kommer hända. när allt du har önskat försvinner. när allt  du har trott är borta. och när allt du inser att allt du har velat uppnå nu är nått som inte ens skulle kunna existera i din dröm värld. du önskar att du kunde försvinna och lämna skare och ting till människor som klara av det bättre och som gör det bättre. du vill inte och kan inte vara med . du kanske nu inser att allt är ett misstag. att allt är ett fel steg. att detta inte igentligen är meningen.



1 kommentar:

  1. Feeling....
    To me you are one of the most special people I know.
    Just thinking of you makes me happy.
    Thinking of you sad makes me a little sad as well.
    There is so much in you that is so uniqe and amazing. It has very little to do with what you do and everything to do with who you are.
    And, who you are with all your faults and mistakes and ...
    I think what I am trying to say is
    I<3U

    SvaraRadera