onsdag 10 augusti 2011

Vasa och Humle !

Vasa och Humle, kan det bli bättre ?? ..... tror inte det.
Denna helg som gått har det varit humlefestival, en Festival som i år innhöll bra musik, ett grymt Café och mycket regn. Men det var mysigt. Det är så synd att det är slut, Humlefestival = skolan börjar. sommaren är slut.
Men bara för att skolan börjar om en vecka (okej mindre än en vecka)  så betyder det ju inte att äventyren börjar sina (; !
Jag har haft besök av en helsköön sister, Ellen <3 Hennes familj åkte till falukorvens och rikssvenskans hemland och hon lämmnades hemma , så hon har sovit i mitt rum, det har varit två kvällar med MYCKET te och fina diskussioner ..... Igår blev det en helvild resa till Vasa !! Vasa är för övrigt en väldigt trevlig och mysig stad.. den har på någotvis allt.. bra affär, trevliga människor och massa annat. Kanske det är dit man ska åka efter 9:an,hm.. att bo i Vasa, hiss/diss??
Nåja, vi hadde jätte kul, en halvtimma där och vi var panka !! Men om man har en vän som jobbar i en Glasskiosk så får man ju åtminstone grattis glass (; Man träffa en hög me trevliga människor, han på en Kvälls te till Familjen Weiner och sedan via Jeppis "stolthet" Korv Görans och hem fören kvällen var slut. Tack för en underbar dag FOLKS<3   Här kommer lite bilder från humle..

1 kommentar:

  1. MYCKET TE håller jag bra med om , fina disskutioner japp, som vanligt tå :)))

    tack för att du orka me mig <3 heheh

    SvaraRadera